6.عرق خارخاسک برای کلیه

عرق خارخاسک دارای خواص و فوایدی برای حفظ سلامت کلیه‌ها است. عرق خارخاسک دارای خاصیت ادرارآوری است و با افزایش دفعات ادرار موجب سلامت کلیه‌ها می‌شود. علاوه بر این عرق خارخاسک خواص ضد عفونی کنندگی نیز دارد. این دو خاصیت عرق خارخاسک موجب سلامت سنگ کلیه می‌شود.

7.عرق خارخاسک برای درمان دیابت

عرق خارخاسک دارای خواص مفید و موثری در کاهش قند خون است. از جمله دارو‌هایی که متخصصان طب سنتی برای درمان دیابت و کاهش قند خون بالا تجویز می‌کنند عرق خارخاسک است.

8.عرق خارخاسک به عنوان انرژی‌زا طبیعی

استفاده از عرق خارخاسک موجب افزایش انرژی و فعالیت در فرد مصرف کننده می‌شود. مصرف عرق خارخاسک موجب افزایش استقامت، قدرت، سلامت عضلات و حتی بهبود متابولیسم در بدن می‌شود. ورزشکاران و به ویژه بدنسازان می‌توانند از عرق خارخاسک در مکمل‌های غذایی خود و پیش از تمرین برای افزایش انرژی خود استفاده کنند.

9.عرق خارخاسک برای سلامت قلب

عرق خارخاسک دارای فواید و خواص فراوانی برای حفظ سلامت قلب است. بنابراین مصرف عرق خارخاسک موجب پیشگیری از ابتلا به بسیاری از مشکلات و بیماری‌های قلبی می‌شود.

10.عرق خارخاسک برای درمان سرطان

مصرف عرق خارخاسک می‌تواند از گسترش و سنتز سلول‌های سرطانی جلوگیری کرده و موجب مرگ سلول‌های سرطانی شود. عرق خارخاسک یک گزینه درمانی طبیعی و بسیار خوب برای درمان سرطان است.

مصلح عرق خارخاسک چگونه است؟ 

متخصصان طب سنتی بر این باورند که عرق خارخاسک دارای طبعی گرم و خشک است. مصلح عرق خارخاسک روغن کنجد و بادام شیرین است.

طریقه مصرف عرق خارخاسک چیست؟ 

میزان مصرف از عرق خارخاسک روزانه دو فنجان همراه آب است. بهتر است که عرق خارخاسک پیش از غذا میل شود.

مضرات عرق خارخاسک چیست؟

عرق خارخاسک در کنار داشتن خواص و فواید بی نظیری که دارد ممکن است مضرات و عوارضی را نیز به دنبال داشته باشد.

1.از مضرات عرق خارخاسک این است که می‌تواند در خانم‌های باردار موجب سقط جنین شود و به همین دلیل  مصرف این عرق گیاهی برای زنان باردار ممنوع است.

2. همچنین زیاده‌روی در مصرف عرق خارخاسک ممکن است در برخی افراد سردرد ایجاد کند. 3.مصرف عرق خارخاسک باید دو هفته پیش از عمل جراحی قطع شود زیرا این عرق گیاهی بر روی فشار خون و قند خون تاثیر دارد.

4.همچنین مادران شیرده نیز باید از مصرف عرق خارخاسک پرهیز کنند.